Mekarverkstad för de yngre bilfantasterna

Mekar i garaget med bilen idag. Byter ut bromsarna, eller snarare bromsskivorna på bilen. Kräver en del arbete men jag har alla verktyg och en riktigt bra hiss för att höja upp bilen och komma åt delarna under bilen. Köpte bromsskivorna på nätet till ett riktigt bra pris. Sonen är med också och försöker hjälpa till att meka, men han har ett eget set att arbeta på. Kikade på Viking City leksaksgarage och köpte ett till honom, han diggar det skarpt.

Brukar fixa det mesta på bilen själv i garaget och det går för det mesta smärtfritt. Är det mer avancerade projekt lämnar jag över det till en auktoriserad bilverkstad som jag tror gör jobbet bättre än mig. Om ni har barn som är intresserade av bilar kan jag rekommendera att skaffa leksaker till dem först. Viking City leksaksgarage kan vara ett bra alternativ.

Ni kanske undrar vad för bil jag har? Det är en gammal Volvo 740 jag ägt i nästan 10 år. Den rullar smärtfritt även om bilen drar rätt så mycket bensin. Jag vårdar den bra och är mycket nöjd med bilen som fordon. 740 är inte för alla, den kräver lite mer fix än dagens bilar. Anledningen är att vissa bildelar slits lite mer än på nyare bilar, det är även lite svårare att fixa bilen när den strular, så du behöver vara lite händig och gilla att meka i garaget.

Vilken är den bästa bilen att äga? Jag har ingen aning för det beror på dina krav och budget. Utgå från de större bilmärkena och se vad de kostar att äga.

Ägde en BMW innan och den var kanon, men kostade mycket pengar att äga. Bytte till en Volvo för att hålla nere mina kostnader. Visst drar den mer bensin, men jag kör bara 500 mil per år så det är inga problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: if1