Verktyg

Jag är en riktig prylgalning när det gäller verktyg och jag har många avundsjuka polare som när dom sväljer stoltheten lyfter luren och ringer för att låna verktyg av mig. Jag ska gå igenom en del av vad jag har i hyllorna:

Öppna nycklar
Några fasta nycklar, från 6 till 24 mm har jag i hyllorna. Har du själv ont om pengar så ska du inte göra som jag och ha en stor samling men du ska du inte köpa de allra billigaste du hittar. Om du bara lägger några extra kronor så tål de betydligt hårdare tag och kommer hålla mycket, mycket längre. Försök också att också en mycket liten och en jättestor skiftnyckel,  dessa kan du köpa så billiga som möjligt, för dom kan du låna ut till andra! 😉

Mejslar
När det gäller mejslar behövs främst en rejält djäkla stor skruvmejsel och en magnetmejsel med lösa bits till insex, torx, phillips, pozidrive och så klart vanligt spår. Den rejält stora mejseln används så gott som aldrig för att få loss skruvar med utan man använder det lite som ett allroundverktyg för skrapande och huggande.

Har man inte så mycket pengar i kassa så tycker jag att man ska hyra verktyg istället det blir mer ekonomiskt i längden och är bättre för miljön, man kan hyra allt från mindre verktyg till rejält stora saker som t. ex. momentverktyg som Tortech hyr ut.

Nu är det snart sommar och sol så jag har börjat feja med min sommarbil som är en Ford Mustang, jag har beställt lite delar hos Sweden Mustang som jag håller på att montera i garaget. Synd bara att det är sååå djäkla kallt än så länge så jag har inte haft möjlighet att prova att åka nercabbat än, men det kommer bättre dagar hoppas jag! 🙂